forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for Leveringsuge /-måned i tilbuds- og ordreoversigt

0

Jeg bruger lang tid hver uge på at få overblik over leveringsdatoerne på de af mine ordrer, hvor kunden som en start bare har givet en ca leverings-uge eller -måned (eks "leveres uge 34 efter nærmere aftale" eller "leveres start juli efter nærmere aftale"). 

I byggebranchen er leveringsdatoerne ofte langt ude i fremtiden og den præcise dato kommer ofte først 1-2 uger før levering, når kunderne ved hvordan projekterne skrider frem. 

Det vil sige at hvis jeg kigger på min ordreoversigt (på ordreforsiden), har jeg i øjeblikket kun 4 ud af 27 ordrer, hvor der er en fast leveringsdato sat på i lev. dato kolonnen, og det betyder at jeg flere gange om ugen er nød til at gå ind i hver enkelt ordre for at lige at tjekke, hvad der står står skrevet af leveringskommentarer i tekstfeltet på den enkelte ordre.

Det ville derfor være fedt med en udvidelse af kalenderen når man opretter/redigerer en ordre/tilbud. Altså hvis man kunne vælge en cirka leveringsdato : 

- Leverings-uge eller måned (istedet for som nu, hvor man kun kan vælge en præcis dato eller ingenting)

- eventuelt også mulighed for at sætte kryds i en boks: "Levering efter nærmere aftale"

Disse blev så overskrevet når man vælger den præcise leveringsdato. 

På den måde ville jeg hurtigt kunne se hvilke ordrer, der var ved at være aktuelle at følge op på, hvilke der lå langt ude i fremtiden og hvilke der skulle sendes af sted nu og her :)

 

På forhånd tak!

spurgt 6 dage siden i Forslag » e-conomic generelt af emi (130 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

i gang× 7
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”