Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvej til igangværende fakturaer på specifik kunde

0
Hej e-conomic,

Jeg savner en genvej til igangværende fakturaer på en specifik kunde - når jeg er inde på en bestemt kunde. Det kunne f.eks. være som et lille ikon (á la genvejen til posteringer på kunden)?

På forhånd stor tak.

Mvh. Morten Simonsen
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Morten.

Tak fordi du skriver ind.

I forhold til din idé så vil jeg gerne vide hvorfor du ønsker denne knap.

Man kan sige du altid har muligheden for at trykke på faktura ude til venstre og f.eks. søge efter kunden. Så kommer alle de igangværende fakturaer frem i et hug og det ligger næsten lige ved hånden.

Jeg tænker at det jo selvfølgeligt vil spare en søgning, men i forhold til mange af de andre forslag som vi på nuværende overvejer, så har jeg svært ved at se at vi skulle prioritere dette indlæg frem for dem. Jeg vil selvfølgeligt gerne se om der er flere brugere der er enige med dig, det synes jeg altid vi skal.

Så indlægget får lov at lægge i en 14 dages tid så vi kan se hvor mange brugere som er enige.

Hav en rigtigt god weekend.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)