Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Åbne fakturaer i omsætningsstatistik

0
Hej e-conomic,

Jeg savner muligheden for at få medtaget "åbne fakturaer" i omsætnings-statistik - evt. som en "flueben funktion" når statistikken oprettes.

Det vil give mig mulighed for at se omsætning (realiseret) inkl. kommende faktureringer.

På forhånd stor tak.

Mvh. Morten Simonsen
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Morten.

Tak fordi du skriver ind.

Det er et forslag jeg faktisk har hørt en del gange via forum. Både når det kommer til omsætnings statistik, og også generelle rapporter som f.eks. saldobalancen mm. Hvad skal du bruge informationen til? Jeg vil bare gerne forstå hvorfor dette er et ønske. Jeg tænker om ikke andet at før man tjekker sin omsætning, så giver det vel mening at salget er sket og fakturaen derfor er forsendt.

Om ikke andet vil jeg gerne se om behovet er større. Jeg har set et par indlæg, men som regel er det ikke noget jeg ser bliver bakket op, så jeg ser gerne et større ønske.

Så jeg vil da lade indlægget ligge og se om der ikke også er andre brugere der er enige.

Du må have en god weekend.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)