forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kreditnota på vare

0
Hej

Jeg har brugt jeres system i et par måneder nu. Det er et godt system, undtagen med en kreditnota. FX. jeg har købt 10 vare hjem. Den ene bliver defekt og den får jeg en kreditnota på. Den skal jeg trække fra næste gang jeg betaler. Jeg trækker en liste ud som jeg overføre til banken. Men det kan jeg ikke hvis jeg har en kreditnota imellem. Så skal jeg gøre det hele manuelt. Jeg skal også ind og grave for at jeg kan se at der er en kreditnota. Den skulle bare komme op og så selv trække sig fra. Det gør det i Billy som jeg kommer fra.

Er der spørgsmål, vil jeg gerne uddybe det.
spurgt 9 Maj, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af BRS Tools (150 points)

1 Svar

God dag og tak for dit indlæg.

I forhold til dit forslag, så skal jeg lige være helt sikker på jeg forstår hvad du mener. Forstår jeg det korrekt at det er i forhold til når du modtager faktura fra en leverandør, hvorefter du modtager en kreditnota pg.a. f.eks. en defekt vare.

Derefter laver du en betalingsfil til banken via "Regnskab -> Bank -> Betalinger" hvori du oplever at den ikke tager en kreditnota med. Der er nemlig tilfælde hvor den godt kan finde ud af at medregne kreditnotaen, alt efter hvilken betalings metode i anvender, og at i sørger for at den i så fald er sat op til at gøre dette.

Hvis du anvender bankoverførsel eller IBAN, og kreditnotaen har samme dato og leverandør så kan den godt finde ud af at modregne dine faktura med kreditnota.

Der vil når du eksportere til betalingsfil, være et flueben der spørger om du vil kombinere betalinger med samme dato/leverandør.

Hvilken betalingstype anvender du og hvad gør du når du laver eksporten?

Lad mig høre fra dig og god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 24 Maj, 2019 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”