Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fil ovf. til banken (leverandør betalinger)

0
Hej

Når man laver en bank fil med leverandør betalinger - kunne det være rart, at der stod en anden tekst i banken.

Når leverandøren modtager betalingen, kunne det være rart hvis der stod firma navnet - og at modtageren så kunne gå ind på betalingen og se hvilke fakturaer/kredit notaer man betaler.

Som det er nu, så står faktura nummeret på linjen i banken, men hvis man skal betale mange fakturaer, kan man som oftest kun se 2 max 3 faktura numre på linjen (selvfølgelig alt afhængig af, hvor lange faktura numrene er) - hvilket gør, at den man betaler pengene til, ikke kan se præcist hvilke fakturaer man betaler. Det kunne være rart, hvis den oplysning kom som en meddelelse inde på betalingen, så der var mulighed for at oplyse om alle de fakturaer / kredit notaer man betaler. (selvfølgelig betinget af bankens max af tegn/beskeder man kan sende).

Mvh Line
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Line, 

Du kan i dag godt skrive i feltet til banken og få fakturanumre ind. Som du selv siger er der en grænse i banken for hvor mange tegn du kan bruge. Kan du huske hvad grænsen er her? Du kan nemlig selv bestemme, hvad der skal stå i feltet i e-conomic, så du kan altid rette det til. Derfor forstår jeg ikke helt, hvad vi skal ændre for at din ønske bliver opfyldt. 
Vil du uddybe det? smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)