Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indlæsning af tilbud/ordre/fakturaer fra excel(CSV)

0
Det kunne være rigtig dejligt hvis det blev muligt at indlæse tilbud/ordre og fakturaer fra excel ark (CSV)

På nuværende har jeg ikke fundet anden løsning, end at man ind og oprette hver enkelt manuelt.

Dette er et stort arbejde ved el afregninger i bl. a. vindmøllelaug, hvor fakturaen til kunderne beregnes på bagrund af forbrug.

Udfakturering af standleje hvor leje og el mv afhænger af antallet af m2.

Dette er bare et par eksempler...

Funktionen skal også være tilgængelig for Revisorer på deres interne licencer.
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

Hej Lundegaard.

Tak fordi du skriver ind til os her på forum.

Det er faktisk en funktionalitet som er blevet efterspurgt en del gange her på forum. Jeg synes det er en meget god idé, men der er en grund til at vi ikke har lavet denne import. Det kommer ud af at importen af CSV filer til Faktura/tilbud/ordre har flere dimensioner end bare en lang række med informationer, som når man importere dem ind i kassekladde. Derfor er det ikke noget som vil blive lavet, ihvertfald ikke hvis det skal foregå via en CSV fil. Hvis man har styr på at lave integrationer så vil det blive en mulighed. Man kan nemlig godt foretage disse importer via vores API. Det kræver dog også at man har kunnen til selv at kunne lave et system med denne mulighed. 

Du kan finde vores udvikler side her, hvis det er noget du ønsker at arbejde med og har kunnen til, så kan vores udvikler side findes her. 

Vi har også partnere som allerede har lavet denne opsætning. Bl.a. ved jeg at itnvision har lavet en løsning der kan gøres præcist dette, så dem kan du også høre ad. 

Tusind tak fordi du skriver ind og hav en rigtigt god weekend.

 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)