forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Test af forbedret expense app til iPhone

EU Salg uden moms & Intrastat

0
Alle virksomheder med salg til andre EU lande er forpligtede til at indberette deres salg til EU uden moms på SKAT.dk, samt herudover også på idep.web til Danmarks Statistik al salg & køb til/fra EU lande fordelt på toldnumre.

e-conomic har en glimrende momsrapport med god detaljering af bl.a. værdierne til momsindberetningens rubrik A og B for varer og ydelser, hvilket gør momsrapportering nem og sikker.

e-conomic har også en glimrende rapportgenerator af EU-salget uden moms - men denne rapport fås kun som en liste?  Mangler klart en simpel funktion til at generere en kommasepareret textfil som nemt og sikkert kan uploades på SKAT.dk - så sparer man unødvendig tid til manuel indtastning og fejl reduceres. Vi har i 15 år kunne anvende denne funktion i MS Dynamics/Axapta - og undrer os over at e-conomic ikke har denne basale funktion ?

INTRASTAT : Denne rapportering er også obligatorisk for alle EU virksomheder - men e-conomic giver slet ingen mulighed herfor, hverken i listeform eller kommasepareret textfil ?

e-conomic burde nemt kunne integrere dette, til gavn for alle virkomheder med handel over grænserne, se vejledningen på Danmarks Statistik : https://www.dst.dk/ext/indberetning/vej_intradk--pdf
spurgt 30 Jan i Forslag » e-conomic generelt af jcm (120 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Jeg kan sagtens se ideen i, at dette ville hjælpe med rapportering. Derfor vil jeg i første omgang lade dit forslag ligge herinde i to uger, så vi kan se, hvad andre brugere mener. 
En gang i mellem, så får vi forslag, som allerede har været forslået før og det er også tilfældet her. De tidligere forslag tæller selvfølgelig med i ligningen, når vi kigger på at udvikle nye funktioner. 

Jeg vil varmt anbefale dig at hoppe herind
En anden bruger har anbefalet en måde, hvor filen kan omdannes via et værktøj, så den passer til importen. Jeg håber det kan hjælpe dig allerede i dag. 

Jeg vender tilbage om et par uger og ser på, hvad andre brugere tænker om forslaget. smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Feb Forslag af Jesper Mieritz (75,040 points)

Hej igen, 

Forslaget omkring at danne en fil har nu ligget herinde. Det er ikke en af vores mest efterspurgte funktioner. Det er dog noget vi har hørt til før og på den baggrund vil jeg tage med i vores pulje af forslag vi overvejer. Det betyder ikke der er garanti for, at vi kigger på det, men det fra den liste vi plukker de forslag, som skal udvikles. Jeg sætter derfor forslaget til overvejes for nu. Jo flere stemmer forslaget her vil få, jo større chance for vi kigger på. Omvendt vil en mangel på stemme over tid højst sandsynligt betyde, at andre nye og mere efterspurgte funktioner vil tage pladsen på listen, men det er en vurdering vi tager løbende.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 13 Feb Forslag af Jesper Mieritz (75,040 points)
i gang× 5
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”