forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Automatisk overførsel af betalinger til bank?

0
Kommer der snart eller på et tidspunkt automatisk overførsel af betalinger til banken fra e-conomic, så man ikke selv skal hente filen ned og uploade?
spurgt 24 Jan, 2019 i Spørgsmål » Import og eksport af data af cpmh (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål

Jeg kan fortælle, at der er blevet kigget på dette. Vi løb dog ind i nogle udfordringer, da det viste sig, at der opstod nogle sikkerhedsmæssige problemer. Det der skete var, at når man loggede ind på den almindelige e-conomic aftale med sine almindelige login oplysninger, så havde man samtidig adgang direkte til banken og til at foretage betalinger herfra, uden at bruge nemid oplysninger.

Vi har dog ikke taget dette af bordet derfor, men arbejder videre på sagen. Jeg kan dog ikke give en tidshorisont på nuværende tidspunkt, men du vil høre nærmere når vi ved noget mere

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 25 Jan, 2019 Spørgsmål af Susan Jensen (25,500 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”