Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl ved søgning i webshop

0
Hej,

Der er vist opstået en fejl i webshop...

Når man søger på en varer og der dukker flere resultater op end dropdown'en kan vise, så er der den funktion der hedder "Vis hele søgeresultatet" - men trykker man her, så får man samtlige varer i shoppen og ikke kun dem basseret på det søgeord man har brugt. Det har ikke altid været sådan, så jeg tænker det er en nyligt opstået fejl.
i Forslag » Andet af (3.4k points)

1 Svar

Hej Helge.

Tak fordi du skriver ind.

Det kan jeg godt se at den gør, og det giver selvfølgeligt ingen mening.

Jeg lægger lige en ticket til vores teknik så de kan undersøge fejlen. Hvis jeg kan få dig til at sende en mail ind til info@e-conomic.dk og sæt Charles som CC samt dit aftalenummer.

Så ved jeg også hvor vi skal kontakte dig igen med svar når den er løst uden at du skal efterlade din mail herinde.

Hav en rigtigt god dag!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)