Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fed skrift

0
Hej

Vi har et stort ønske om at have muligheden for at skrive nogle sætninger med markeret "fed" skrift + også at kunne skrive noget tekst med større skrift.

Dette er  under alle faner.

 

Hilsen Maria
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Maria.

Tak fordi du skriver til os her på forum.

I forhold til denne større skrift som du ønsker at skrive, på så kan man godt gøre det mange steder i programmet. Jeg vil dog gerne høre præcist hvorhenne det er du ønsker at gøre dette, da det kan variere hvordan det foregår.

Hvorhenne i systemet er det at du har brug for at skrive større skrifter? Så kan jeg vise dig hvordan du gør alt efter hvor du er.

Lad mig høre fra dig og hav en god weekend. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Maria.

 

Da jeg ikke har hørt yderligere fra dig, vil jeg sætte denne sag i ro. Lad mig endeligt høre fra dig hvis vi fortsat skal se på forslaget.

Hav en god dag.