Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Decimaler

0
Hej, Jeg ville foreslå at i lavede muligheden for flere decimaler i Economic, da vi bla arbejder i udenlands valuta og køber ind med flere dicimaler! Når man skriver større antal kan tallene heller ikke være der! Såsom hvis man laver en ordre bekræftelse til en kunde på 125.000 stk enheder kommer der til at stå 125,00. Det er uholdbart!

Håber det kan tilføjes asap!

Tak og Godt Nytår!
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej 

Tak for dit indlæg.

Vi får rigtig mange forslag om flere decimaler i e-conomic. Vi har haft det oppe adskillige gange med vores udviklere og de henviser til, at det vil være svært, da det så er et spørgsmål om hvor mange decimaler hver enkelt kunde ønsker. Jeg henviser til nedenstående indlæg og svar fra min kollega Charles.

https://forum.e-conomic.dk/26922/flere-decimaler-i-priser

Og også her mit eget sidste svar til en af vores andre kunder, som så er mere med hensyn til salgsprisen, men du kan evt. bruge denne løsning også med hensyn til køb

https://forum.e-conomic.dk/28048/flere-decimaler-i-varens-pris?show=28073#a28073

Med hensyn til dit sidste punkt om ordre bekræftelse lyder det umiddelbart som om at selve layoutet på dine ordre skal ændres og at stk. kolonnen simpelthen er for lille. Det kan du selv ændre og hvordan du gør det, kan du se i nedenstående link.

http://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-kolonner-rediger-en-kolonne

Ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores support, hvis du ønsker hjælp til det

Rigtig god weekend til dig


Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)