Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at eksportere lagerinformation inkl. Variant 1 info til Excel

+1

Vi bruger Variant 1 til at angive størrelser for fingerringe. Vi har mange designs af fingerringe (hvert med sit varenr. og -navn) og for hvert design (varenr.) har vi størrelse springende mod 0,5 fra i intervallet 48 til 70, d.v.s. ca. 44 størrelser for hvert varenr. (ca. 44 værdier for Variant 1). Vi benytter e-conomics lagermodul.

Har været i kontakt med Chatten for at spørge om mulighed for at eksportere salgsdata inkl. Variant 1 informationen, til Excel. Chatten har ikke kunnet give mig nogen løsning, men oplyst, at funktionaliteten ikke findes. Samme "mangel" eksisterer m.h.t. at eksportere lagerdata til Excel.

Jeg tænker, at data inkl Variant 1 info eksisterer, og at det alene er et spørgsmål om at skabe en funktionalitet, der muliggør export til Excel? Eller tænker jeg forkert? Det ville være "very very nice to have".

i Forslag » Andet af (150 points)

3 Svar

Hej

Tak for dit indlæg.

Jeg synes det giver god mening at kunne eksportere noget pr. variant, så jeg vil tage dit forslag videre til vores udviklere. Jeg kan dog ikke umiddelbart love om det er noget de vil tage op, men jeg vil da prøve.

Jeg lader også lige dit indlæg stå her i 14 dage, for at høre andre kunders kommentarer vedr. dette

Ellers må du have en rigtig god weekend

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Hej

Så har jeg haft det oppe med vores udviklere og det viser sig, at det kræver en helt ny rapport som kan tage lang tid at udvikle, for at man kan eksportere varianter.

Dette bare for ikke at give dig falske forhåbninger.

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Hej

Vi har en løsning der under visse forudsætninger kan leverer det du ønsker.

Kontakt os på telefon 70257600 eller send en mail salg@itnvision.dk så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)