Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykkerhistorik som en del af kontoudtog

0
Inden jeg sender kontoudtog/rykker kunne det være rart hvis jeg fik "sendt" historik med sammen med kundekontokortet. Som det er nu skal jeg skifte mellem kontokort og sendehistorik

MVHfinn
i Forslag » Andet af (520 points)

1 Svar

God dag Finn.

Tak for dit indlæg.

Jeg skal lige være helt sikker på jeg forstår din problematik, hvilken historik er det du ønsker kommer med i kundekontokortet og hvorhenne i programmet sender du det fra?

Lad mig høre fra dig og hav en god dag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
min arbejdsgang er følgende:

Jeg laver en debitorsaldoliste

ser at der er en kunde, der ikke har betalt.

går ind på kundekontokortet for at får flere oplysninger om kunden

det er her jeg godt ville have en oversigt eller en knap, der giver mulighed for at se korrespondancen med kunden.

det kan så resultere i en rykker eller et kontoudtog

som det er nu skal jeg have et vindue åbent med korrespondancen og skal først lede kunden frem

MVHfinn
Okay, forstår jeg det korrekt at du under selve kundekontokortet at du her ønsker at se hvad der i så fald er sket mellem dig og kunden, og derved kunne trykke videre på rykker eller hvordan? Hvilken korrespondance er det du ønsker der kommer med her, er det selve historikken mellem kunden og dig?

Jeg undskylder jeg ikke forstår dig i første omgang, men lad mig lige få en bekræftelse, ellers må vi dykke dybere ned i sagen.

Hav en rigtigt god dag. :-)