forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføringshjælp tilbydes

0
Hej

Bogføring, debitorstyring, kreditorstyring, lønindberetning eller andet kontorarbejde tilbydes, enten hos jer eller fra mit kontor.

Enten på timebasis eller fast pris efter aftale.

Jeg beskæftiger mig både med små og mellemstore virksomheder.

Jeg kan kontaktes på mail louise@lp-adm.dk
spurgt 17 Okt i Bogføringshjælp » Revisor/bogholder søges af Louise Pedersen (120 points)

1 Svar

Der kan selvfølgelig forekomme tilfælde hvor nye medarbejdere laver bogføring, her er det dog min oplevelse at det stadig gennemgåes af stataut. revisor enten måneds- eller kvartalsvist, og dermed har insigt i hvad der sker.

Jeg har erfaring med en af de 4 store hvor der sidder registrerede revisorer og tager sig af alt bogføring, hvilke jeg har oplevet som udmærkede sparringspartnere.

Her i firmaet står vi dog selv for al økonomi, så det er ikke for at forsvare vores måde at gøre det på.

Ingen tvivl om at bogføringensdelen generelt er dyrere hos en revisor end hos et firma der primært laver bogføring, momsopgørelser mm. som f.eks. dit.

Fidusen opstår i at revisoren har meget lettere ved at gennemgå det der er lavet i "egen fold" og derfor bliver efterreguleringer og omposteringer nedsat til et minimum. Plus det faktum at revisor og ext. bogføringsassistance ikke altid bruger samme finanssystem besværliggør også processen.

 

Men lad nu det ligge, jeg tror at ikke at tråden blev startet for at starte en sådan diskussion. Men dermed også sagt at hvis Farhang ikke har revisionspligt på sine firmaer, er det min overbevisning at det billigste er at vælge et firma som

eksempelvist AcCounterpart eller et lille revisionsfirma, da det er udiskutabelt at de store revisionsselskaber oftest har en ikke uvæsentligt højere timepris. Eller ansætte en deltidsbogholder alt efter omfanget af arbejdet.
besvaret 29 Okt Bogføringshjælp af Boozer (180 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.