Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fast tekst ved samlebetalinger til leverandører

+1
Ved anvendelse af betalingsmodulet har man mulighed for at samle mange betalinger til én leverandør i én enkelt linje.

Derved opstår én linje til bogføring på leverandørkontokortet og Leverandøren modtaer én samlet betaling.

Men denne funktion er desværre ikke koblet op med funktionen i Opsætning, hvor man selv kan bestemme hvilken matrix der skal anvendes ved dannelse af automatiske tekster.

Dette bevirker, at de af os bruger-definerede automatiske tekster ikke virker hvis vi samtidig anvender funktionen Samle betaling i betalingsmodulet.

Jeg foreslår derfor, at dette kobling imellem Betalingsmodulet og Opsætning oprettes.
i Forslag » Andet af (260 points)

2 Svar

God dag Kwebs.

Tak for dit indlæg her på forum.

Det lyder da som noget værre besvær, men jeg skal lige være helt sikker på hvilken opsætning/matrix du ser på i programmet. Det giver fin mening med at du laver betalingerne på en linje, men hvilken opsætning drejer det sig om i programmet?

Lad mig høre fra dig så vi kan skabe en dialog.

Hav en fantastisk Torsdag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Hej Charles,

 

jeg er ikke helt sikker på hvad det er du spørger ind til, men jeg vil forsøge at svare ud fra dét jeg har forstået:

Jeg har valgt denne opsætning for leverandørbetalinger (matrix)

  • regnskab
  • kassekladder
  • daglig
  • andre muligheder
  • opsætning af kassekladde
  • automatisk tekst
  • vælg automatisk tekst for nye posteringer
  • automatisk tekst ved leverandør betalinger
  • her har jeg valgt dynamisk felt som er: Betaling til kreditor LEVERANDØRNAVN

Og så har jeg naurligvis en forventning om, at når jeg "klumper" betalinger sammen i betalingsmodulet (bl.a. for at spare penge på gebyr når det er til udlandet) at teksten vil dannes ud fra den ovenfornævnte opsætning!!

Jeg ved ikke om dette uddyber mit indlæg - eller om jeg har misforstået dit spørgsmål - ellers må du skrive igen..

:-)

 

 

Forslag af (260 points)
Hej igen Kwebs.

Du må undskylde at jeg først svarer dig igen så meget senere. Jeg havde desværre ikke fået en besked tilbage omkring dit svar i min mail. Det er sket af at du havde klikket på "Besvar" på dit eget indlæg i stedet for at kommentere på mit. Grundet dette starter du en ny "Tråd" i denne samtale, som ikke relatere til mit svar. Dette er ikke din skyld, men rettere en opsætning i vores system som på nuværende tidspunkt ikke er helt optimal. Det undskylder jeg mange gange.

Jeg tror næsten vi er i mål, men jeg skal lige være sikker i forhold til teksten. Hvad skal denne tekst bruges til? Er det i forhold til de posteringer som systemet i så fald opretter i din kassekladde, hvori den skal tage højde for denne automatiske tekst? Det kan jeg nemlig godt se den ikke gør på nuværende tidspunkt, eller er det en tekst et andet sted vi er i tale? :-)

Lad mig høre fra dig. :-)
hej Charles,

 

teksten skal ikke bruges til andet end bogføringstekst.

Når jeg betaler en leverandør, hvor der kun er én enkelt faktura til betaling anvender Economic den matrix jeg har bestemt ( automatisk tekst ved leverandørbetaling - og dynamisk felt).

MEN når der er mere end én faktura der skal betales til leverandøren, anvender Economic IKKE denne matrix.

Derfor bliver der enten bogført forskellige tekster eller skal jeg manuelt rette teksten til på alle de bogføringskladder, hvor teksten er forkert.

Så det er ved "samlebetaling" til leverandører, at funktionen med automatisk tekst ikke virker - og det vil jeg gerne have den til.

mvh Kit
Hej igen Kit.

Hvilken type betaling er det du anvender og hvordan har du opsat det i kassekladden?

Man kan sige der er et felt i opsætningen ved navn "Automatisk tekst ved bankoverførsel". Det vil som regel være denne tekst som den griber fat i hvis du anvender funktionen som sammensætter betalingerne. Det kræver dog selvfølgeligt at du anvender bankoverførsel, så lad mig endeligt høre hvilken type du anvender.

Så ser vi på om vi skal prioritere dette forslag frem for vores allerede overvejede. :-)

Hav en god dag.

Hej Charles,

se billedet ovenfor - det er således jeg samer betalinger - og henter dem ned i daglig kladden.

 

God dag Kwebs.

Tak for billede. Jeg skal dog stadig lige høre, hvilken form for betalingstype du anvender.

Igen, så vil der være et felt kaldet "Automatisk tekst ved bankoverførsel" som meget gerne skulle kunne anvendes til at sætte en fast tekst på, når du overføre flere betalinger på den samme leverandør. Det størte problem der dog kunne opstå, ville være hvis man trækker alt for mange fakturaer. Der er nemlig et maksimalt antal tegn på 250. Hvis dette overskrides så vil systemet ikke kunne medtage alt.

Lad mig lige høre om du er bekendt med dette felt og kan bruge det, samt hvilken betalingstype du vælger på dine leverandørfakturaer. :-)