Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Budget pr. sælger

0
Hej

En af mine kunder har lige fået budgetmodulet, og havde håbet at man kunne budgettere på sælgerne. Man kan budgettere på afdeling; men det andet havde været fantastisk, når man nu kan lave omsætningsstatistik etc. på sælgerne..... er det muligt at oprette dette?

Mvh

Tina
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Tina.

Så det du ønsker, er at du skulle kunne lægge et budget på din medarbejdere/sælgere? Det er helt korrekt noget som vores system ikke kan gøre på nuværende tidspunkt. Jeg vil dog meget gerne høre om hvorfor du skal bruge muligheden for at kunne budgettere på dine sælgere. Ønsker du at give dem en minimum omsætning eller hvad er tanken?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej igen Tina.

Da jeg ikke har hørt yderligere fra dig, sætter jeg dette forslag til "Implementeres ikke". Jeg er desværre ikke helt sikker på hvad du ønsker, men hvis du endeligt ønsker at fortsætte med sagen, så svarer du bare her, så kan vi så fint fortsætte.

Hav en fantastisk Onsdag. :-)