forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart Inbox - manglende felter

0
Hej,

Det vil være super, hvis felterne til projekter bliver ført med over, når der scannes bilag via smartbox. Herved vil man kunne færdiggøre bogføringen af posteringen i smartbox, og slippe for først at oprette posteringen og herefter skulle ind i kladden og oprette bilaget som et projekt, hvilket resulterer i at tidsbesparelsen forsvinder.

Håber I vil tage det med :)

Med venlig hilsen

Louise Abkjer

Baker Tilly
spurgt 5 dage siden i Forslag » Andet af LAB (120 points)

1 Svar

God dag Louise.

Mange tak for dit indlæg, jeg er glad for at høre at du viser interesse i inboxen. Jeg vil allerede nu sige at det faktisk er planlagt at vi også får de andre manglende felter fra kassekladden ind i smart-inbox. Lige nu planlægger vi bare hvordan vi kan gøre det bedst for jer som brugere, i forhold til plads forbrug, og funktionalitet.

Så jeg kan sige at det er på vej og at det på nuværende tidspunkt bare er et spørgsmål om design og planlægning og jeg ved at det er noget de vil se på inden for året. I forhold til implementeringen kan jeg dog ikke give nogen tid.

Du skal ihvertfald vide at det er på vej og at jeg nok skal komme med en update når jeg ved yderligere. Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 2 dage siden Forslag af Charles Jensen (5,080 points)
i gang× 5
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.