Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varsel inden fakturering

+2
Hejsa

Kunne man ikke fået en varsel inden man vil fakturere en ordre, hvis man skulle komme til at trykke på "konvertere til faktura" istedet for "send ordre". Ordren kan ikke komme tilbage uden du sletter fakturaen og opretter en ny ordre. Det er trist.
i Forslag » Andet af (350 points)

1 Svar

Hej igen Flexair.

 

Jeg har lige besvaret dit ene indlæg, men dejligt at du bruger tiden på at skrive flere! :-)

 

Orv ja.. Det kan jo være man kommer til at klikke på konverter til faktura, uden at det var meningen og der kommer der faktisk ikke nogen fejl frem. Jeg synes det giver god mening at tage denne med videre til vores udviklere så vi undgår disse fejl, men før jeg helt gør det så lad os da lige finde ud af hvad der giver bedst mening.

Vi prøver helst at mindske det antal klik man skal bruge i programmet, så når vi kan undgå advarsler af den ene eller anden art så gør vi det.

Spørgsmålet er om det vi måske skulle gå efter, var en fortryd knap i stedet som gør det muligt at vi kan fortryde at vi har lavet en ordre om til en faktura. Så undgår vi at folk der ikke ønsker at klikke 2 gange hvergang der skal konvertere en ordre til en faktura bliver tvunget til det, og så kan man altid redde sig selv når fejlen sker.

Hvad synes du? Lad os få en dialog i gang! :-)

Hav en rigtigt hjertelig weekend!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Lina.

Jeg vil bare lige sige at vores udviklere faktisk har accepteret idéen omkring at man kan fortryde at man har konverteret en ordre/tilbud til faktura.

Så jeg vil stadig meget gerne høre hvordan du ønsker det skal foregå. Vi diskuterede lidt om det skulle være en knap hvor man ville kunne trykke på "Fortryd konvertering" eller om ordre konvertering, skulle oprette en faktura men også blive liggende i ordre så man altid kan slette fakturaen, og stadig arbejde videre med ordren.

Jeg ville bare lige høre om du evt. havde i tankerne om hvordan det skulle foregå?

Lad mig høre fra dig. Jeg håber ihvertfald du kan bruge mit svar til noget.

Hav en rigtigt god dag! :-)

Denne funktion ville være RIGTIG god :)

Jeg har lige ved en fejl konverteret et tilbud (med en masse special varer uden fast varenummer) til en ordre, og nu kan jeg ikke få den tilbage til tilbud. Det er virkelig ærgeligt at ét forkert tryk på en knap betyder 15 minutters manuelt taste arbejde.


Bedste hilsner
Søren

Hej Søren.

 

Mange tak fordi du skriver. Bare lige et lille hurtigt tip som måske kan hjælpe dig hvis dette skulle ske igen.

Så vidt du ikke kommer til at konvertere den til en faktura, så kan du faktisk markere den som sendt. Dvs. at du markere ordren som sendt ved at trykke på "Send ordre" og vælg at den ikke skal mailes. Når dette er gjort kan du faktisk gå ind under "Salg -> Arkiv -> Søge på ordre i typen -> Kopiere den ordre som er blevet "Afsendt"" og så kan du faktisk kopiere den som et tilbud igen.

Bare lige et lille tip, hvis det skulle ske igen. Idéen må jeg lige se yderligere på om vi kan få skubbet i gennem.

Hav en god jul og et fantastisk nytår! :-)
Tusind tak for tippet, det var lige hvad jeg havde brug for! God jul og godt nytår!