Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN nummer på faktura-tidligere fremsendt pr. e-mail

0
Det ville være tidsbesparende at kunne genfremsende en faktura via EAN, som tidligere er fremsendt som e-mail. Vi handler ofte med kunder via EAN, men har ofte ikke fået oplyst nummer ved første fakturering.

Som det er nu, er vi nødsaget til at oprette ny faktura for at kunne sende den via EAN og kreditere første faktura. Dobbelt arbejde i min optik.
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af 🔒
Hej

HubBroker export faktura app kan løse problemet for dig indtil e-conomic har funktionen implementeret.

Alle eksporteret fakturaer kan spores, overvåges, gensendes og dovnloades.

Se mere her: http://knowledgebase.hubbroker.net/article/kiwdkp4g16-e-conomic-export-customer-invoices

Eller prøv gratis i 30 dage: https://secure.e-conomic.com/secure/api1/Redirect.aspx?returnUrl=https%3a%2f%2fsecure.e-conomic.com%2fsecure%2fapi1%2fRequestAccess.aspx%3fredirectToken%3dc2a65457-6977-4151-88ae-daec8de64de2&locale=

 

//Jens Toke

HubBroker

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Jeg er helt enig i, at det er dobbeltarbejde. 

Lige præcis det her problem er i gang med at kigge på. Der ligger en sag hos vores udviklere, hvor de skal kigge på at gøre dette muligt. Vi har haft samme forespørgelse på dette indlæg, hvor jeg vil samle alle, der ønsker at kunne dette. Jeg vil derfor også lukke dette indlæg med henvisning til det andet for at give et bedre overblik. 

Du skal dog være klar over, at vi er kendte med, at flere brugere ønsker at kunne dette og vi derfor også kigger på en løsning. 

Mange tak for din feedback. Det er meget brugbart og værdsat i forhold til, at vi udvikler programmet i en retning, der giver mening for jer brugere.


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)