forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Godkendelse af posteringer i kassekladder

0
Idag er det kun revisorer og administratorer som har knappen til godkendelse af posteringer i en kassekladde, hvis virksomheden selv vil stå for bogføringen har de ikke mulighed for at anvende denne funktion.

Hvis virksomhedens regnskabschef f.eks. gerne vil godkende alle posteringer inden de kan bogføres mangler han den knap/funktion, som sikre at posteringerne ikke kan bogføres før de er godkendt.
spurgt 11 Jul i Forslag » e-conomic generelt af PS (160 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag.

Der er to ting jeg vil starte med. Hvor mange aftaler har i hos os? Hvis i har tre eller flere, så er i berettiget til et koncernmodul, hvor dette er muligt.

Ud over det, så vil jeg gøre jer opmærksomme på, at I kan dele jeres adgang til systemet op per bruger. Dem der ikke må bogføre kan altså fratages muligheden for at se kassekladden. På den måde vil i helt undgå, at nogle som ikke skal bogføre kommer til det.

Hvordan vil de to muligheder hjælpe jer? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 12 Jul Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
Tak for info - Vi kan oprette det manglende selskab så vi kan få koncernmodul og derved løse problemet (Det glemte dine kollegaer at oplyse som en mulighed - De sagde at det kun var muligt med administratormodulet og for at få det skulle man have et selskab med den rigtige branchekode)

Ovenstående ændre dog ikke på at i bør overveje om ikke det ville være en god ide at tilføje funktionen i den almindelige licens og som en rettighed man kan tilføje hver enkelt bruger.
besvaret 12 Jul Forslag af PS (160 points)
i gang× 4
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.