Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Større pop-up vinduer i salgsdelen

0
Er det muligt at lave større pop-up vinduer?

Det kan godt være lidt rodet at redigere teksten i varer, mail osv. Vi har en del tekst stående, og da det skal ændres lidt fra kunde til kunde, vil det gøre tingene MEGET lettere at de bokse var noget større.
i Forslag » Andet af (450 points)

1 Svar

God dag ddm.

 

Tak for dit indlæg - Super at du gider at være med til at gøre e-conomic programmet til et bedre system.

Jeg skal lige være helt sikker på jeg forstår dig korrekt her, i forhold til når du siger pop-ups. Jeg får nemlig 2 forskellige indtryk af hvad jeg læser, og hvad jeg forstår. Hvornår kommer disse pop-ups frem og hvilket felter drejer det sig om?

Jeg forstår det lidt som om, det f.eks. er når du laver en varelinje i e-conomic, at du her ønsker at felterne er større og mere synlige når du arbejder i systemet. Forstår jeg det korrekt? Jeg vil bare lige være 100% sikker så vi kan arbejde videre med den problemstilling.

 

Lad mig endeligt høre fra dig, så kan vi tage den derfra. Sig også endeligt til hvis mine spørgsmål giver ingen mening.

 

Jeg vil sige tusind tak for dit indlæg og ønske dig en fantastisk weekend! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Hej Charles

 

Det er generelt alle pop-up vinduer der er for små, og alle tekstfelter, specielt i email delen - se et par billeder her.

image

 

image

 

 

image

 

Håber det er noget der kan ændres.

Rigtig god weekend

God dag ddm.

 

Undskyld jeg først vender tilbage nu, men jeg håber du stadig er parat på at snakke om denne sag.

I forhold til dine billeder kan jeg desværre ikke se dem her på siden, jeg håber dog alligevel at jeg kan få dem, at se så jeg er sikker på præcist hvad du mener.

Jeg tænker hvis du kan fortælle mig præcist hvor du klikker ind henne, så kan jeg prøve at klikke præcist det samme sted hen og se det i aktion.

Så er jeg sikker på hvilket felter vi taler om og så kan vi jo se på om vi kan finde en løsning.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)