Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart Inbox

0
Hej

Jeg har brugt Smart Inbox i ca. 6 mdr. nu og der er helt klart nogle ting, som kunne gøres bedre:

1. Det lader ikke til at Smart Inbox kigger på hvilken valuta leverandøren er oprettet med, så jeg har adskillige leverandører, som i kassekladden bliver overført med både DKK og EUR.

2. Forfaldsdato er heller ikke korrekt, igen virker det ikke som om der bliver kigget på leverandørens betalingsbetingelser, men at fakturaen bliver læst og en forkert dato bliver taget.

3. Betalingsmåden kan også være forskellig inden for den enkelte leverandør, selv om leverandøren f.eks. er oprettet med bankoverførsel.

Så mine ønsker er at følgende ting bliver taget med i Smart Inbox, da det vil betyde, at den tid jeg bruger på at bogføre kan mindskes kraftigt:

Valuta

Forfaldsdato

Betalingsinformation

Tekst

Som det er nu bruger jeg f.eks. 1 time på at bogføre via Smart Inbox, derefter kan jeg gå i kassekladden og bruge samme tid eller mere på at gennemgå alle fakturaer, så jeg er helt sikker på, at det er korrekt.

Med venlig hilsen

Heidi
i Forslag » Andet af (150 points)

3 Svar

Hej Heidi og tak for at dele dine tanker med os.

Først og fremmest vil jeg lige nævne, at vi i gang med en større vurdering af, hvordan vi kan inbox'en bedre. Der vil derfor på den lange bane komme en forbedring af både scanningsdelen, altså de forslag vi giver til felter og den arbejdsgang, der er med bilagene. Det er en løbende og rigtig stor opgave, så det kommer til at tage tid.

Når det er sagt, så vil jeg lige kommentere på dine punkter.

Som jeg læser det, så handler det i korte træk om en ting.

Skal der læses ud fra leverandørens stamoplysninger, eller ud fra de værdier som kan trække fra bilaget. Hvis jeg har misforstået den del, så må du gerne rette mig.

Som det er lige nu vil vi altid tage de oplysninger, som findes på bilaget. Lad os sige du har sat en leverandør op til en bestemt valuta, betalingstype eller betalingsbetingelse, så vil det fungere fint, hvis alt altid er ens og kører på samme måde.

Vores forslag tager dog udgangspunkt i det leverandøren rent faktisk sender til dig. Hvis de har skrevet en bestemt betalingsbetingelse på en faktura, så er det den, der gælder. Uagtet, hvad du har tastet på dine stamoplysninger. Det kan være i har en anden aftale med dem end den de skriver på fakturaen, men som udgangspunkt er den bindende betingelse den, som skrives på en faktura og derfor vil vi altid gå efter den i første omgang.

Samme antagelse med valuta og betalingstype. Man kan argumentere for, at de langt hen af vejen vil være det samme, men så længe vi kan trække data fra bilaget, så vil vi gøre det, da det er en nuværende og aktuelle data.

Hvis forslagene så er aflæst forkert, kan jeg sagtens se, at det er irriterende at skulle rette dem, men vi er i gang med at forbedre hele den del. Oven i det er vi gang med at udbygge selve funktionalitet i Smart Inbox, så du fremtiden vil kunne se flere detaljer inden de lander i kassekladden. Hvis alt går som planlagt kan du derfor allerede i Smart Inbox kunne rette valuta, betalingstype og betingelse.

Vi har lidt udfordringer i forhold til visningen af alle de felter uden det bliver uoverskueligt, så jeg tør ikke love, hvordan det kommer til at se ud, eller om alle felter kommer med, men der vil komme mere funktionalitet i Smart Inbox og den vil blive bedre til at afløfte værdier fra bilaget.

Jeg håber det har givet dig et indblik i, hvad vi har tænkt os og hvorfor Smart Inbox virker som den gør.

Hvis du har spørgsmål må du endelig sige til :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)

Hej Heidi. :-)

 

Jeg vil lige komme med en hurtig opdatering på nogle nyheder i vores smart-inbox. 

Det er nu muligt at man kan arbejde med nogle nye felter i smart-inbox. Faktisk alle dem som du forslog. 

 

Hvis du ser dette billede, så har vi nu tilføjet forfaldsdato, valuta, valtutakurs, betalingstype til smart-inboxen, så du kan arbejde i disse før du opretter en postering.

Du kan læse mere om vores opdatering ved at følge dette link snarest muligt. :-)

Hav en fantastisk Torsdag Heidi!

 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Hej Heidi

Jeg håber du har fået arbejdet videre med Smart Inbox og fået nytte af de ting vi har opdateret løbende. Vi er i gang med at lave en større opdatering på Smart Inbox.

Vi er så langt med opdateringen, at jeg vil tilbyde dig, at kan komme en testversion af det før tid. På den måde kan du være med til at påvirke om opdateringen giver mening for dig. Opdateringen indeholder flere forbedringer som vi har arbejdet på ud fra den feedback vi har fået. 

Vi vil meget gerne samle noget feedback ind før vi ruller det ud til alle. 
Ville du være interesseret i at komme med på testen? 
Du skal være klar over, at jeg har en forventning om, at du vil være med til at bidrage med feedback, hvis skal med på testversionen. 

Det er selvfølgelig helt valgfrit om du gerne vil være med på testen og hvis du ikke ønsker at være med til at levere feedback, så er det helt fair. Omvendt får du en rigtig god mulighed for at påvirke udviklingen på forkant.

Hvis du er interesseret, så må i meget gerne sende en mail til info@e-conomic.dk - att. Jesper Mieritz. 

Du skal i første omgang blot skrive, at du er interesseret i at være med og hvilke(n) aftaler du gerne vil have testen på. Der vil efterfølgende komme mere information omkring, hvordan det kommer til at fungere. ¨

Jeg ser frem til at høre fra dig, hvis i er interesseret. 

Hilsen Jesper Mieritz smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)