forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Debtor_UpdateFromData

0

Hej

Hvordan rammer jeg EAN-nr. feltet via api: Debtor_UpdateFromData

https://api.e-conomic.com/secure/api1/EconomicWebservice.asmx?op=Debtor_UpdateFromData

Feltet "<Ean>string</Ean>" rammer tilsyneladende ikke noget?

Lige nu bruger jeg: "<CINumber>string</CINumber>", men det er jo lidt en nødløsning, at det så skal flyttes manuelt bagefter fra CVR-nr. til EAN-nr.

På forhånd tak.

Andreas Pape

spurgt 21 Feb, 2018 i Spørgsmål » Import og eksport af data af likedon (170 points)

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Anders og tak for dit spørgsmål :)

Jeg forstår godt din forvirring omkring dette. Det man skal huske på her, at der er et EAN nummer på kunden og et på fakturaen. Disse er som udgangspunkt det samme, men ikke nødvendigvis.

Hvis en kunde bliver oprettet med tilhørende EAN nummer og der efterfølgende dannes en faktura, så vil EAN nummeret blive ført med over på fakturaen.

Hvis man opretter en kunde uden EAN nummer og danner en faktura for så efterfølgende at sætte EAN nummer på kunden, så opdateres dette ikke automatisk. Det kommer altså ikke med på fakturaen. Det du skal gøre i stedet for at sætte det på kunden med dette specifikke arbejdsflow er i stedet at sætte det direkte på faktura.

Feltet på Debtor_UpdateFromData hedder "<Ean>string</Ean>" og findes på netop den metode du nævner. Det der går galt er som sagt forvekslingen mellem modtager-oplysninger på en faktura og kundens stamoplysninger. Dvs. at hvis EAN skal sættes på fakturaen via API, så skal du kigge på CurrentInvoice_UpdateFromData. Her findes det som "<DebtorEan>string</DebtorEan>". - Ud fra det jeg kan forstå, så vil dette være løsningen på din udfordring. Det skal siges jeg ikke er ekspert på API, men hvis du har ydeligere spørgsmål i den retning, så vil henvise dig til at kontakte vores API support på API@e-conomic.com - det her vores eksperter på dette punkt sidder klar til at hjælpe :)

Du må selvfølgelig også gerne spørge ind det til jeg har skrevet her, hvis det ikke giver mening.

Jeg håber det kan hjælpe dig videre!


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Feb, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (87,890 points)
valgt som bedste svar 22 Feb, 2018 af likedon
Det var alt den info jeg havde brug for.
Takker
Perfekt og det var så lidt :)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”