forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Rydde op i afdelinger

0
Vi har en del afdelinger og får hele tiden nye til. Hvert år efter årsregnskab er der også en del af disse der ikke skal bruges mere og de bare står med "0"

Men det begynder at blive ret uoverskueligt når vi trækker et afdelingsregnskab at alle de inaktive stadig figurerer derinde.

Vi kan ikke bare tage det i "bidder" da de er blandet i numre hvem der står i "0"  og hvilke der stadig er aktive.

Kan der ikke laves ligesom man kan vælge i andre rapporter ikke at have 0-konti med at man så her ikke behøver se på 0-afdelinger. ?
lukket som en kopi af: Afdelinger
spurgt 25 Jan i Spørgsmål » e-conomic generelt af 251567 (120 points)
lukket 26 Jan af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål :)

Som udgangspunkt kan du ikke gøre noget. Det er dog noget vi er opmærksomme på da det før har været omtalt her på vores forum.

Jeg vil give dig helt ret i, at det ville give mening at fjerne dem, der ikke er relevante. Du kan også se det omtalt her.

Du skal derfor vide, at vi har den liggende som en sag herinde. Jeg vil lukke dette indlæg med henvisning til det andet for at skabe et bedre overblik. Du skal dog have tak for at dele tanker med os. Bliv endelig ved med det :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 26 Jan Spørgsmål af Jesper Mieritz (50,860 points)
løst× 1441
besvaret× 112
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.