forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søgning på indhold i åbne tilbud/ordre/fakturaer.

0
Det ville være meget hjælpsomt at man kunne søge på indholdet i åbne tilbud/ordre/fakturaer, således man kan finde f.eks. en given ordre ved at søge på en varer indeholdt i ordren.

Man kan allerede søge på kundenummer, navn osv. – og logikken ville sige at hvis man ”udvider alle linjer”, således man får alt indholdet med på oversigten, at kunne man også søge på det indhold… men det kan man bare ikke… suk.

Og jo, man kan bruge Ctrl. F og bruge browserens søgefunktion – men den ser jo kun det der er på skærmen, hvilket jo er noget bøvl hvis listen er længere end listen over visninger pr. side (selv ”alle” bliver jo klippet over hvis der er rigtigt mange linjer).
spurgt 9 Jan, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson (2,830 points)

1 Svar

Hej Helge :)

Jeg kan godt huske du har efterspurgt dette før, hvor vi lidt i fællesskab kom frem til denne løsning med ctrl. + f.

Det er selvfølgelig ikke optimalt, hvis der er flere sider. Det vil jeg medgive dig.

Som tingene er nu, så må jeg være ærlig at sige, at vi har del ting liggende, som vi er i gang med at kigge på. Meget af det tror jeg allerede du kender lidt til, da du er ret aktiv herinde på forum. I øvrigt tak for dit engagement på den front.

Når det er sagt, så er dette ikke noget, det ville vægte højere end de ting vi arbejder med i øjeblikket og derfor kan det få ret lange udsigter. På den baggrund vil jeg afvise at gå videre med dit forslag på nuværende tidspunkt og starte med forslag, som har større efterspørgsel.

Jeg vil dog notere ideen ned og gemme den til fremtiden i vores såkaldte 'idebank'.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 24 Jan, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (85,250 points)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”