Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bliver ofte smidt af under arbejdet

+1
Hej Eco

Når vi sidder og bogfører løbende op af dagen, så bliver vi gennemsnitligt en gang i timen logget ind og skal logge ind igen. Det sker selvom jeg er i gang med at bogføre og er aktiv. Det sker ikke på baggrund af timeout. Og det sker også hos vores eco-kunder har jeg oplevet. Så det er ikke bare os. Det er jeres server som løbende tømmer login sessioner (server sessions og cookie værdier).

Det kræver så et login og så er man i gang igen i ca en times tid, hvorefter man skal logge ind igen, men hvis I havde bedre styr over jeres login sessioner, så ville de ikke ske og man blev ikke afbrudt midt i noget.

Har I mulighed for at udbygge? I kunne logge hvorfor man blev smidt ud og så kunne vi se det i loggen sammen med lidt debug info og så kunne vi indrapportere når det skete igen og I havde den røgende pistol foran jer.

Et hint kan være, at vi ofte bogfører med flere faneblade åben i en browser og skifter rundt mellem dem for at få effektivere bogføringen.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
lukket af 🔒

2 Svar

Hej Jens :)

Jeg har prøvet at grave en del i det du beskriver her. Indtil videre uden held, men vil alligevel give dig en tilbagemelding.

I forhold til at udbygge en log, så har jeg ikke rigtig fundet noget brugbart indtil videre. Jeg vil dog rigtig gerne prøve at lidt mere i dybden med det, da det er meget frustrerende, hvis man bliver logget ud i mens man arbejder.

Uden jeg her den helt store tekniker, så lød det på mig som om, at man har en session kørende i e-conomic. På et tidspunkt bliver denne session for 'stor' og der bliver derfor ryddet op i den. Her rydder den så op fra ende af og kan derfor den del, hvor du er logget ind blive fjernet. Det skulle betyde man bliver logget ud igen. Jeg er ikke helt klar over om det er den rigtige forklaring. Jeg kunne forestille mig det er noget forsimplet.

Jeg opretter derfor en sag herinde. Den har nummer EC-18234, hvis du skal bruge noget at henvise til på et senere tidspunkt. Jeg har inkluderet den del med en log på, hvorfor man bliver logget ud, men indtil videre er der ikke en løsning.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Jens :)

Jeg kan se, at sagen herinde står som klaret. Det er lidt svært at genskabe en fejl som denne, så jeg vil lige høre om du oplever, at det skulle køre bedre nu?

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)