forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafsteming - dokumentation

0
Hej,

Jeg har flere gange kontaktet supporten ang. den rapport som kan udskrives i bankafstemningsmodulet (til højre for periode er der 3 søjler). Tidligere har den specificeret differencen på poster, både åbne i finans som udlignes næste måned og poster i bank som er bogført i finans næste måned. Det gør at jeg hver måned skal lave en manuel dokumentation, da revisor desværre

Er der andre som også er træt af det ?

 

Mvh. Gitte
spurgt 15 Maj, 2017 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Gitte S. Hansen (150 points)
status opdateret 18 Maj, 2017 af Simon P.

1 Svar

Hej Gitte
 
Tak for indlægget.
 
Det er korrekt, at bankafstemnings rapporten tidligere har udspecificeret differencen men der har simpelthen sneget sig en fejl ind i rapporten, som gør at det ikke forekommer på nuværende tidspunkt.

Vi arbejder på at få løst dette snarest muligt, så du igen slipper for at foretage manuelt dokumentation. Vi beklager naturligvis de gener det må have medført.

Med venlig hilsen

Simon Søgaard-Pedersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Maj, 2017 Spørgsmål af Simon P. (6,120 points)
løst× 1441
besvaret× 112
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.