Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-conomics via Tablet / lille bærbar

+1
Hej

Jeg får brug for at oprette ordre via en tablet eller lille bærbar i fremtiden.

Når jeg forsøger via en iPad, fungerer det ikke helt godt, og jeg vil høre, om der er erfaringer om det fungerer fint via andre tablets?

Mvh Erik
lukket
i Spørgsmål » Andet af (790 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Erik smiley

Jeg vil gerne lige give mit input til e-conomic på en tablet.

Kort fortalt så er e-conomic ikke fuldt kompatibel til tablets – uanset om det så er Ipad eller Android osv.
Det betyder, at der vil være nogle steder hvor det ikke virker så godt og måske nogle funktioner/knapper som ikke rigtigt reagere.

Det ligger ikke inden for nærmeste fremtid, at vi bliver fuldt kompatibel til tablets desværre. Det skyldes, at det så vil være nødvendigt, at ændre alle processer af test inden vi ruller opdateringer ud og udbygge de test der køres inden for, at sikre en så sikker udrulning som muligt.

Der har vi vurderet der er en række andre opgaver og spændende udviklinger som skaber mere værdi for vores kunder end, at det er 100 % anvendeligt på en tablet.

Egentlig erfaringer om der er forskel på hvilken type tablet der anvendes har jeg ikke. Jeg hører dog også rigtig gerne hvis nogle har gjort sig disse erfaringer. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)
valgt som bedste svar af
Hej Andreas,

Tak for svaret og det er fuldt forståeligt at I prioritere som I gør, men hensyn til udvikling af systemet.

I princippet vil en lille windows bærbar (fx. Surface) være den bedste løsning.

Tak for input.