Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Valuta

0
Valuta

Jeg savener, når jeg bogfører fra bankafstemningen jeg kan vælge valuta.
så den jeg ved overførslen af posten fx kan vælge at posterne skal føres i EURO.

På forhånd tak..

Marianne Sass Petersen
i Forslag » Andet af (1.4k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Marianne
Mange tak for dit forslag smiley

Det lyder til for mig, at dette forslag er relateret til dit andet forslag - Valuta i bankafstemning som jeg lige har afgivet et svar på.

For, at opsummere det på dette forslag også hvis andre kunder skulle se med så ligger det ikke i planen, at udbygge bankafstemningen til, at kunne håndtere flere valutaer da det desværre er en meget gennemgribende opgave af hele modulet og derfor er det indtil videre blevet afvist.

Det betyder, at hvis bankafstemningsmodulet vil anvendes til, at afstemme bankkonti i anden valuta skal det være ”omregnet” til grundvalutaen.
Her hvor modulet ikke kan håndtere anden valuta vil det derfor ikke helt give mening, at kunne angive hvilken valuta det skal overføres fra – det ville ”understøtte” noget af en arbejdsgang som vi ikke understøtter fuldt.

Det vil give rigtig god mening hvis det bankafstemningen var udbygget til, at håndtere flere valutaer men her hvor det ikke er i planen så bliver det til en ”implementeres-ikke”.
Som nævnt på det andet indlæg så samler jeg op på ”bankafstemning i anden valuta” på følgende indlæg

 

Du skal stadig have en stor tak for din tid du har taget dig for, at dele dit forslag her på vores forum.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)