Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tekstfelt på tilbud /faktura

+1
Mangler ofte at der var mulighed for at lave en længere tekst som forklaring på indholdet af et tilbud eller faktura. Mit forslag er at i laver et decideret tekstfelt som kan indsættes i tilbuddet under varelinjerne.  Det vil gøre tilbuddet mere læsevenligt. Gerne med de alm. tekst redigerings muligheder og mulighed for bullits osv. Mvh Finn Boysen
i Forslag » Andet af (270 points)
status opdateret af
Super godt forslag! ​:-)

2 Svar

Hej Finn,

Hvis du ønsker at speciferer egne tekster til dine tilbud, ordre, fakturaer etc. så har vi en løsning som er integreret direkte i din outlook mail.

Vi har flere e-conomic bruger der bruger vores løsning til dette formål og samtidig kan du sende den med egen afsender e-mail.

Kontakt os enten på support@anttext.com eller ring til mig så vil jeg vise dig løsningen.

Venligste hilsner Insight Office Antonio "Outlook and Templateman" Bibovski +45 2113 0603
Forslag af (1.0k points)
Hej Finn
Tak for dit indlæg og forslag her på vores forum J

Jeg vil rigtig gerne høre lidt nærmere om hvordan du ser det skulle virke så jeg er helt med på hvad du ønsker.
På en faktura (tilbud/ordre) så har vi det felt hvor vi skriver vores varelinje – der er pris, antal osv.
Her kan du godt lave en linje med udelukkende tekst men kun i den ”kolonne” som hedder ”tekst” og vil ikke kunne gå ind over antal /enhed osv.

Hvis du ønsker, at under en varelinje at skrive en større specificering så ved jeg, at vi har en  del kommer som anvender en fakturalinje(tilbudslinje, ordrelinje) uden et varenummer.
Her kan du nemlig så bare skrive teksten i varenavn à så vil teksten komme på en linje nedenunder.

Det kan være det gøre det lidt bedre for dig og jeg vil gerne høre om det faktisk hjælper dig?
Jeg kan se nogle udfordringer hvis det skulle være ”hele feltet” som skulle kunne fyldes med tekst fordi så ville de kolonne opdeling som der er varelinjer ikke være retvisende.
 

Jeg ser frem til, at høre nærmere omkring om ovenstående løsning hjælper dig og hvordan du ellers ser det skulle være.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)