Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl ved hentning af filer til indscannet

0
Hej

Når man overfører indsendte bilag til ubehandlet, og der er en der fejler. Der får man bare melding om at der er en der erfejlet - er der på nogen måde man kan få mere info?

Så som afsender, filnavn...

 

vh

Grith Høegmark

EINFACH ApS
i Spørgsmål » Andet af (760 points)

1 Svar

Hej Grith
Tusinde tak for dit spørgsmål her på vores forum J

Som jeg forstår dig så er det selve beskeden når du ”overfører” bilag til indscanning som er sendt ind via e-mail og der er et bilag der fejler – her skulle du få en besked om filnavnet (filnavnene) som er fejlet.
Det skal stå under teksten der beskriver hvor mange bilag som er overført – som vist på billedet nedenunder.

image 

Der er for nuværende ikke muligheder for yderlig information selvom jeg deler din tanke om f.eks. hvem afsenderen var, ville være brugbart.

Det er ikke noget vi for nuværende har planlagt at udbygge men det er noget vi overvejer skal udbygges i fremtiden – du er meget velkommen til at give dette forumindlæg en ”up-vote” eller en yderligere kommentar så vi har det samlet på et indlæg og til synlighed for ander kunder


Det omhandler netop det du efterspørger i forbindelse med der mangler ”afsender” i beskeden hvis et bilag er fejlet – jeg har selvfølgelig også internt noteret dit ønske.
Endnu engang tusinde tak for, at du delte dit spørgsmål og ønske her på vores forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)