Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sletning af gamle abonnementer

+1
Hvorfor kan jeg ikke få lov til at slette et abonnement der ikke længere bruges? Jeg får at vide at "Abonnementet er knyttet til 2 kunder(r), men der er hverken abonnenter eller varer knyttet til abonnementet længere?

 

Mette Brandt
lukket som en kopi af: KOM NUUU!!!
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (500 points)
lukket af 🔒
Hej Mette. Det er nu muligt at spærre et abonnement i e-conomic. Du gør det ved at gå ind under abonnementer og skifte adgang til spærret.

Rigtig god dag :)

1 Svar

Hej Mette
Tak for dit indlæg :) 

 

Det kan jeg godt forstå er forvirrende - grundet til, at du ikke kan slette gamle abonnementer er fordi de tidligere er blevet brugt og derfor er en reference i systemet. 
Det betyder, at når den siger "abonnementet er knyttet til 2 kunde(r)" så er det fordi der er 2 kunder som tidligere er blevet faktureret igennem dette abonnement. 
 

Vi har tidligere modtaget et forslag på det så skulle være muligt, at spærre abonnementer således du kan fjerne de "forældede" abonnementer fra overblikket over abonnementer. 

Det er noget som vi har sagt vi gerne vil kigge på - der er dog gået lang tid og vi er ikke kommet med en løsning på området endnu og der er ikke en klar tidsudsigt på hvornår der kan forventes en afklaring på om der kommer en løsning.

Jeg håber, at det var svaret på dit spørgsmål og gav dig et lille indblik i sagen. Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit indlæg her på vores forum.
 



 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)