forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Efterregistrering af en faktura til et projekt

0
Hej

 

Jeg har glemt at registrere projekt nr der jeg lavede en faktura. Kan jeg efterregistrere faktura i projektet, så projekt kortet er korrekt med alle fakturaer?
spurgt 20 Maj, 2016 i Spørgsmål » Projektstyring af CK001 (120 points)
status opdateret 23 Maj, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej CK001 

Tak for dit spørgsmål her på forummet :)

 

Det var da godt nok også uheldigt men det er desværre ikke muligt, at efterregistrere projekt nummeret på fakturaen. Det er grundet princippet i, at der ikke må ændres i en bogført faktura og derfor vil løsning være, at lave en kreditnota også lave fakturaen på ny hvor du registrerer projektnummeret. 

Så vil du få projektkortet til, at stemme. Derfor får du lige et lille tip til når du ellers skal oprette fakturaer på baggrund af et projekt så hvis du går via salg --> kunder --> tryk på "andre muligheder --> vis projektoversigt --> så får du her en oversigt over dine igangværende projekter og kan oprette fakturaer ud fra projektnummeret. Det skulle gøre det svære, at glemme, at registrere projektnummeret.

 

Mange tak for dit spørgsmål her på forummet. Du må have en dejlig aften :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Maj, 2016 Spørgsmål af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”