Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




import af data

0
Kære e-conomic

Kunne det ikke snart lade sig gøre at der bliver udviklet importmuligheder til alle de data der skal oprettes i forbindelse med opstart af en virksomhed.

Jeg savner muligheden for import under f.eks. følgende områder:

Kundegrp,Varegrp, leverandørgrp.

Aktiviteter under projektmodulet.

Brian Lyngholm

Support-team Danmark
i Forslag » Andet af (590 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Brian
Tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Jeg kan godt se, at der i  tilfælde af oprettelse af virksomheder i e-conomic kunne være endnu lettere med importmuligheder ved diverse grupper og som f.eks. aktiviteter.
Men det er ikke noget vi kommer til at implementere i nærmeste fremtid fordi der er andre områder af programmet hvor vi hellere prioritere udvikling og hvor vi skaber større værdi for flere kunder.
Jeg sætter derfor forslaget som implementeres ikke.

 

Derfor er der den løsning, at du kan kopiere en "standardopsætning" fra en eksisterende aftale over på en ny aftale det bedste fif jeg kan give dig som du har mulighed for som administrator i e-conomic.
Det vil selvfølgelig overføre både kundegrp, varegrp, leverandørgrp, kontoplan, momskoder og systemkonti med over men jeg tror det er en funktion du kender til. 
Hvis ikke må du meget gerne kontakte vores support så vi kan vise dig denne funktion.

 

Endnu engang skal du have mange tak for at dele dit forslag her på vores forum.
Du må have en rigtig god dag :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)