forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Visning af kontonavn på "Find bilag".

+2
Hej. Det kunne være rigtigt rart, hvis man kunne se, hvilket kontonavn et bilag var bogført på, når man fandt et bilag via "Find bilag". Nu kan man kun se kontonummeret, og jeg kan ikke huske alle kontonumre og navne i hovedet - nogle af mine kunder har også andre kontonumre end de oprindelige fra e-conomic. Så hver gang jeg slår noget op, skal jeg over i kontoplanen for at se, hvor tingene er bogført. Selve navnet behøver ikke at stå der fast ved siden af kontonummeret - hvis bare man kan se navnet ved at holde musen hen over nummeret, ligesom man kan i kassekladden, vil det være perfekt. Det er et ønske, jeg har haft i mange år, men jeg har ikke fået det skrevet til jer.
spurgt 16 Mar, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af HTB (1,350 points)
status opdateret 27 Apr, 2016 af Nina Andersen

1 Svar

Hej HTB,

Tak for den mildt sagt oplagte idé - jeg har faktisk også selv tit savnet det! Giv os et par dage, så får vi det på plads :-)

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 4 Apr, 2016 Forslag af Christian Estrup (19,890 points)
Det lyder bare dejligt. Tak.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”