forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Understøttelse af flere momsnumre

0
Den virksomhed, jeg arbejder for, har aktiviteter i flere forskellige lande og bliver nødt til at indrapportere moms i hvert land. Vi har derfor oprettet adskillige momskoder foruden de danske (fx Tysk indgående, UK udgående), men det er ikke muligt at adskille dem, således at de ikke fremgår på vores (Danske) momsrapport.

Jeg foreslår at der bliver mulighed for at oprette flere momsnumre (fx et i Danmark, et i Tyskland) og at hver momskode refererer til et momsnummer som der så kan køres særskilt momsrapport på. Det vil også gøre det nemmere at udstede fakturaer fra flere momsnumre.

Som systemet er nu, er momsrapporten ubrugelig for os, så jeg håber det er noget, I vil tage op.
spurgt 9 Mar, 2016 i Forslag » Andet af Larsen (220 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”