Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




debet - kreditkolonner

+1
hej

vi er startet med Economic 1. januar 2016 - og nu er jeg også nået til at konstatere

manglen af hhv debet og kredit kolonne i diverse kontoudtog som Dorthe spurgte om i okt. 2015

det er ikke særligt overskueligt, når man skal afstemme konti, at alle beløb er i samme kolonne blot med

et lille - (minus) foran.

selvfølgelig kan man som foreslået trække posteringer over i excell og sortere der, men det er da

noget tidskrævende i forhold til, at man blot ved et kig på skærmen kan se det samme.

jeg havde tidligere et ret gammelt XAL-Navision program, der kunne dette.... det sparede mange

udskrifter og overførsler af filer.

 

så det er også et stort ønske fra mig

 

vh vita manby
relateret til et svar til: Debet / kredit kolonne i kontokort
i Spørgsmål » Andet af (210 points)
opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Vita

Jeg kan sagtens forstå din frustration, når man pludselig skal se verden igennem nogle nye/andre briller. Personligt har jeg det lige nøjagtig modsat, da jeg arbejder mest med e-conomic. Hver gang jeg kigger på kontokort eller lignende fra systemer der holder fast i debet/kredit opsætningen, irriterer det mig en lille smule med debet/kredit kolonnerne.

Så jeg tror det er et spørgsmål om tilvænning, og når man har vænnet sig til det føler jeg ihvertfald at mine arbejdsgange med afstemninger er væsentlig mere effektive i e-conomic end nogen andre systemer jeg har prøvet. Særligt bankafstemningen har aldrig været nemmere eller gået hurtigere efter jeg har kunnet kyle de fysiske papirudskrifter og overstregningstuschen i skraldespanden, og bruge bankafstemningen i e-conomic istedet.

Så det er nok i sidste ende en smagssag og et spørgsmål om tilvænning.

<p>     <strong><b>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Lauris Sørensen</strong></b></p> <p> &nbsp;     <strong><a href="http://www.okomatch.dk/"><img alt="" src=" style="width: 400px; height: 62px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.okomatch.dk/"><strong>Økomatch - Økonomisk rådgivning & Regnskabsstyring</strong></a></p> <br><strong>Kontakt:</strong> <br>Tlf. Holte - 4582 3990 <br>Tlf. Aalborg - 8282 3990 <br>Tlf. Direkte - 2391 5191 <br>@: <a href="mailto:info@okomatch.dk" target="_top">info@okomatch.dk</a></p><br/> </p>
Spørgsmål af (380 points)

Hej Vita

 

Først og fremmest tak for dit indlæg her på forum smiley.

 

Som Lauris meget rigtig skriver så er vi her ude i en af de ting, som er rigtig svære at begynde at tegne sort/hvidt, da det i sidste ende er et spørgsmål om, hvad man er vant til og, hvad der passer ens "ordenshjerne" bedst. Jeg har tidligere i funktion som bogholder arbejder med systemer, der har visningen på begge måder og jeg kan se fordele og ulemper ved begge løsninger.

 

Hvorom alting er så har e-conomic altid haft kontokort på denne måde, og vi har dermed vænnet vores over 100.000 kunder til, at det er sådan det ser ud hos os. Det vil derfor være et meget drastisk indgreb i vores kunders vaner, hvis vi skulle lave en ændring på dette. Alene af den årsag kan jeg afvise, at det vil blive indført. Simpelthen fordi gevinsten ikke står mål med den store irritation vi ville skabe for alle de loyale kunder, der har været vant til at bruge det i dets nuværende form.

 

Jeg håber du har forståelse herfor, om end det ikke var det svar du håbede på.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (10.3k points)