Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kassekladde hopper til top når man gemmer?

+1

Hej Support

Bug:

Nogle dage hopper systemet til top når jeg gemmer redigerede bilag og andre dage så forbliver billedet på det gemte bilag efter jeg har gemt. 

Ligemeget om systemet er sat til den ene eller andet metode, så er der i hvert fald en bug der.

F.eks. idag 12/2 hopper systemet til top, igår 11/2 forblev systemet ved bilagsnummeret.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forslag:

Ifølge jeres chat support så er det meningen at jeres kassekladde skal hoppe til top hver gang når man gemmer efter at have redigeret et bilag. Dette skulle være bekræftet af flere inde hos jeres chat support idag 12/2 jf. jeres chatsupporter Line.

Jeg bruger markant mindre tid på at bogfører når systemet bliver ved det bilag jeg netop har gemt. 

F.eks. sidder jeg med 475 bilag importeret fra bankafstemningen (15-20 skærmbilleder af linjer). Det giver utrolig meget tidsspild hvis jeg skal scrolle ned hver gang jeg gemmer en ændring. 

Såfremt der ikke er en større tanke bag denne "hop til top", vil i så ikke lave systemet så det bliver ved bilaget når man gemmer et redigeret bilag?

På forhånd tak. :-)

Rasmus Hansen

Badgeland

i Forslag » Andet af (2.0k points)
status opdateret af
Hej Badgeland
Dette har været et tilbagevendende problem igennem mange, mange år. Det går galt hver gang, der bliver rettet i softwaren.
Selvfølgelig skal den ikke vise toppen, men stille sig der, hvor den sidste rettelse er foretaget.
Har du to sider i kladden, så virker det sommetider rigtigt.
Klart en bug, der skal rettes, uanset hvad Line siger.
Mvh
Finn
Tak for info.

Det ville være dejligt hvis supporten var lige så velinformeret som dig Finn. :-)

Mvh
Rasmus

2 Svar

Hej Rasmus (&Finn)

Mange tak for dit indlæg omkring dette og vil give dig helt ret i, at den i hvert fald under alle omstændigheder ikke gøre forskellige ting og det giver bedst mening at den selvfølgelig bliver på den postering det drejer sig om, når det gemmes.

Jeg tager den med videre og så vil vi gå ind og kigge på, hvordan dette ungås så den gør det samme hele tiden.

Opdaterer indlægget herinde efter mødet.smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Jeg har nogle gange kunne løse problemet ved at cleare cashen i chrome. Det virker hver gang i firefox.

Det er virkelig 1000 gange nemmere når den bliver på det bilag du har gemt.

Hej alle sammen

Så er der rigtig gode nyheder :)

 

Dette forslag er nemlig blevet implemnteret således, at kassekladden i "regnskabsfanen" ikke hopper op til toppen mere, uanset hvilken browser der anvendes. 
Der kan godt være forskel på om browseren husker linjen så den står nederst på siden eller om den forbliver i præcist samme billede.

 

Der arbejdes forsat på, at systemet skal kunne huske hvilken linje i rettede andre steder i systemet og her vil der blive opdateret på følgende forum forslag -> http://forum.e-conomic.dk/19087/ 

 

Tusinde tak for jeres forslag og inputs.
God sommer herfra :) 

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

Den hopper stadig nogle gange til top for mig. Det er dog kun engang i mellem.

I er vist ikke helt i mål :-)

/Rasmus
Hej Rasmus
Tak for din kommentar :)

Kan du fortælle mig hvordan hopper? hopper den helt op og er der nogen sammenhæng i hvornår det sker?  
Du må også gerne lige nævne hvilke browser du bruger.

Så vil jeg undersøge nærmere

Med venlig hilsen
Andreas Polk  e-conomic support
Bruger nyeste version af Chrome. Der er ikke så meget sammenhæng. Nogle gange hopper den helt op til toppen (har pt 500 bilag i samme kassekladde så der er langt op).

De fleste gang bliver den lige på bilaget, lidt over eller lidt under, men indenfor samme skærmbillede. Det er helt ok.
Hej Rasmus
Jeg vil gerne undskylde for der er gået så lang tid siden jeg har svaret tilbage.

Jeg har indtil videre ikke kunne genskabe, at det stadig hopper i kassekladden.
Det er noget jeg forsat vil holde øje med - Der vil derfor på nuværende tidspunkt ikke arbejdet på at arbejde yderligere på det. Med mindre vi genskaber det og det kunne lyde til det er i en helt særlig situation.

Hvis du forsat oplever, at den hopper og du oplever en fast rytme /årsag det sker i er jeg selvfølgelig meget interesseret i, at høre nærmere.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Hej Andreas

Jeg har ikke testet så meget, men foreløbigt så bliver den når man går ind i et bilag via rediger og gemmer. Hvis du derimod kun dragger og dropper pdf'er for at tilknytte så hopper den til top hvis du ikke har gemt et redigeret bilag eller til sidste bilag hvor jeg har været inde og redigere og gemme "rigtigt".

Det er lige hvad jeg har testet idag, men jeres system har ikke været god til at gøre tingene ens fra dag til dag, så før jeg har testet over en periode så ved jeg ikke om det er noget fast.

Jeg kommer til at arbejde massivt i e-conomic de næste dage, så give lige en melding senere på ugen.

Mvh
Rasmus
Hej Andreas.

Så har jeg lidt mere info.

Hvis jeg redigere en post (som er importeret via bankafstemningen som finansbilag) til leverandørfaktura og gemmer, så bliver den på bilaget. Hvis jeg så kopirer samme bilag og ændre til leverandørbetaling så hopper den op til top hver gang.
Hej Rasmus
Tusinde tak for feedback!

Jeg har samlet det sammen og forsøgt, at genskabe det - dog ikke altid samme resultat.
Jeg ved dog, at vi oplevede at systemet "hoppede" lidt igen andre steder - jeg ser om jeg kan få det med i den omgang så vi kan komme til det helt til livs.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic