Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Arbejdsordre funktion fejler

0
Hej e

Vi har lavet en arbejdsordre funktion/udskrift, så når et tilbud er blevet til en ordre, kan vi trykke på vis ordre og printe en ordrebekræftelse ELLER vi kan ændre LAYOUT og vælge arbejdsordre og så trykke vis ordre - derefter får vi en udskrift til skærmen uden priser - den kalder vi en arbejdsordre. Men engang imellem og specielt på det seneste vil e-conomic ikke ændre layoutet, og det er ligesom om at der ikke er nogen sammenhæng i hvornår e-conomic vil tillade det rigtige layout og hvornår det ikke vil. Hvad kan det skyldes?
i Spørgsmål » Salg af (140 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Kasper,
 
Mange tak for dit indlæg.

 Jeg tænker om det kan skyldes, når ordren er sendt? Så kan man nemlig ikke længere ændre layoutet.

Du må meget gerne være OBS på om det er dét som er skyld i dine udfordringer.
I så fald, skal man blot ophæve sendt status -> ændre layout -> og registrere som sendt igen.

 Tidligere har det været muligt at ændre dette selvom ordren var sendt, men så påvirkede man også hvad der lå i arkivet, og var sendt til kunderne. På den måde var man ikke sikker på hvad kunden har modtaget, hvis man ændrede i den fil som lå i arkivet. Det er blevet ændret, hvorfor man ikke længere kan redigere i et layout når ordren er sendt.

 Jeg tænker det er dét som driller dig. Hvis ikke jeg har ramt plet, så skriv meget gerne tilbage, og forklar nærmere hvad som driller dig.
 
Jeg ser frem til at høre fra dig om ovenstående har hjulpet, eller om det er noget andet som driller dig.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (8.2k points)
Hej Magnus

Det kunne se ud som om du har ramt plet dér. Jeg kan godt få det til at virke nu, hvor man ophæver sendt status - og så registrerer som sendt igen.

Tak. Mvh Kasper, Kellmann Skilte