Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykker med renter osv.

+1
Hej

Er der en nem måde at lave rykkere på ??

Inden man starter ved man jo ikke hvilket rykker niveau en kunde har.

Hvis man skriver at man vil f.eks. lave rykker 1, så så er det ikke alt som kommer ud på den kunde. I det her tilfælde kommer der 4 linier med gl.renter som der nu kommer renter på.

Hvis jeg vælger rykker 2 på den samme kunde: er det de samme beløb som rykker 1.

Hvis jeg vælger rykker 3 på den samme kunde: Så kom der sørme også en faktura på og de samme beløb som rykker 1 og 2.

1. Kan man ikke bare vælge at nu vil man lave rykkere (og ikke udfylde rykker nr. for det ved man ikke) og at systemet lavet det rykker nr. som man nu er nået til. E-conomic ved det, jeg ved det ikke.

???
i Spørgsmål » Andet af (1.1k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Doris

Mange tak for dit spørgsmål her på forumsmiley
Jeg kan sagtens forstå, at det kan være svært at finde ud af hvilken nummer rykker der er den næste i en rykkerprocedurer.
Det har tidligere været oppe at vende her på forum i forhold til hvordan det er mest optimalt at kører sin rykkerprocedure og det er meget forskelligt fra bruger til bruger. I den forbindelse tillader jeg at henvise til dette tidligere indlæg hvor der beskrives det samme.

I forhold til hvordan det er mest optimal at køre lige netop din rykkerprocedure inden for de muligheder der er i e-conomic er du velkommen til, at ringe herinde på 88204840 hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00.

Selvom ovenstående ikke var helt det svar du havde håbet på, så håber jeg at det har givet dig en forklaring - du skal i hvert fald have mange tak for dit spørgsmålsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej

Nu står der at problemet er ...løst...det er det jo ikke. Man har blot givet et svar.
Spørgsmål af (1.1k points)
Hej Doris,
Hvis du gerne vil have styr på rykning af dine debitorer, kan du eventuelt checke vores app Rykkerportalen. Hvis du benytter vores integration behøver du ikke mere bekymre dig om rykkerprocessen.
Ring eventuelt til mig på 27 47 46 08, hvis du vil høre mere.
Mvh,
Kim