Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Renter kunder

0
Renter på kunder:

Hvor ligger dokumentationen for en pågældende renteberegning.

Hvis man f.eks. sender en kunde til incasso, så skal retten have en dokumentation.

1. Hvilke fakturaer der er beregnet rente på og hvordan beløbet fremkommer.
i Forslag » Andet af (1.1k points)

3 Svar

Hej Doris

Det kan du se på den enkelte rykker der er sendt - der fremgår præcis hvilken faktura der er beregnet renter på og hvor meget.

Så du skal i arkivet og fremfinde de rykkere du har sendt - så har du hele beregningsgrundlaget på kunden.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)
Hallo
Er er nogen i E-conomic som finder ud af dette ???
Jeg har simpelthen ikke modtaget notifikationer på dine kommentarer Doris - det skal jeg beklage.
Jeg har lige undersøgt det lidt nærmere og jeg kan godt se hvad du mener i forhold til rentesatser mv. på rykkeren - det fremgår ikke hvordan det er beregnet men blot hvad der er beregnet. Du kan dog se grundlaget (restbeløbet) samt rentebeløbet og vil derved kunne regne baglæns. Samtidig fremgår perioden også.
Jeg har noteret dette som et ønske til vores udvikling som vil blive behandlet på næste prioriteringsmøde - men jeg ved dog allerede at et af vores Feature teams kommer til at arbejde med vores rykkermodul - forventeligt inden for en overskuelig fremtid.
Hvis jeg går i Arkivet og finder en rentenota, så kan jeg da ikke se hvordan man kommer frem til rentebeløbet ??
Forslag af (1.1k points)
Er der nogle som finder de oplysninger til mig ??
Hvornår kan jeg forvente et svar ???

Hej Doris

 

Undskyld for det meget sene svar på dette indlæg.

 

I arkivet kan du se hvilke rykkerer, som har en rente på i kolonnen “Gebyr/rente tilbageført”. Herefter vil du kunne ud fra beløbet på fakturaen og rentebeløbet, selv kunne regne ud, hvad grundlaget er for renten.

 

Men du har fuldstændig ret i, at man ikke direkte kan se hvordan man kommer frem til rentebeløbet uden at skulle regne selv.

 

Jeg må desværre melde, at der ikke er planlagt en forbedring af netop den funktion i den udviklingsplan som ligger for nu. Jeg er dog enig i, at det kunne hjælpe til, at gøre det noget nemmere at gå tilbage for, at se hvordan renten bliver beregnet.

 

Derfor vil jeg foreslå, at lægge sig fast på en renteberegning, så den fx altid udregnes efter samme procent sats og herefter tilføje udregningen, som en tekst på rykker, så kunden kan se den og den kan benyttes til senere dokumentation.

 

Jeg håber at du kan bruge mit forslag og at mit svar her alt andet lige giver en afklaring.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)