Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




oData Feeds

0
Hej,

Understøtter e-conomic oData feeds - Vi vil gerne kunne benytte Excel/PowerBI til generering af rapporter.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Kenneth

Mange tak for dit indlæg, er rigtig glad for at du skriver omkring dettesmiley
Jeg har ikke tidligere hørt omkring benyttelse af oData feeds - når det er sagt så kan jeg ikke afvise at det kan lade sig gøre.

I e-conomic har vi et åbent API, der gør det muligt for andre systemer og programmer at integrerer med systemet og kan noget af det, som vi ikke kan og derfor kan der være nogle som kan dette eller hvis du selv kan udvikle dette, er der også en mulighed her.

Generelt i e-conomic så understøtter vi Excel herunder CSV. semikolonsepareret filer, så det er ikke noget problem ved import og eksport at udtrække og indlæse dette.

Jeg håber, at ovenstående besvarer dit spørgsmål og har du brug for yderligere jeg kan hjælpe dig med eller tilføjelser, så lad mig endelig høre fra digsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)