forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

LAGER / Bestilling

+1
Vil gerne kunne ophæve / sendt i BESTILLING - når vi har emailet en bestilling - så får vi typisk en Order bekræftelse retur fra leverandør med dato for leverance samt priser - dette kan vi ikke tilfører bestilling - det ville være rart at kunne ophæve sendt bestilling så dette kunne komme på bestilling

 

Ole
spurgt 15 Jan, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af M2M (260 points)
lukket 13 Mar, 2017 af Andreas Polk
Hej Ole :)

Det er efterhånden et gammelt forslag du har stillet her. Ikke desto mindre, så er det nu muligt at ophæve sendt-status på sine bestillinger. Jeg håber det er noget du kan få værdi ud af.

Rigtig god dag :)

1 Svar

Hej Ole

 

Mange tak for dit indlæg.

 

Jeg kan godt forstå du gerne vil holde styr på hvornår du modtager varer. Leveringsfeltet i e-conomic er dog tiltænkt en helt anden funktionalitet.

Tanken er, at man kan bestille varer hos en leverandør, som så skal levere direkte til en af dine kunder. Derved kan du på bestillingen til din leverandør, angive et leveringssted og tidspunkt.

 

De ting som der er tiltænkt man skal kunne ændre ved en ny information fra sin leverandør, kan ændres på selve modtagelsen. Der har vi dog ikke bygget noget omkring leveringsdato. Det har aldrig været tanken at man skulle kunne styre denne del i e-conomic, hvorfor vi simpelthen ikke har den funktionalitet.

 

Jeg håber det er svar nok til, hvorfor vi ikke vil implementere dit forslag.

Du skal dog have mange tak for, at du gjorde brug af vores forum, og det er du meget velkommen til at blive ved med! smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 3 Feb, 2016 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”