Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nytårs ønsker

0
Hej!!

Kunne godt tænke mig, at slippe af med "pop-up" vinduet, og i stedet ha´ indtastningsfelterne liggende fast for oven i kladden, tror / mener det var sådan i den "gamle" version - synes det tit ligger i vejen som det er nu........
- kunne også tænke mig, at når man skal rette en linie, bare kan dobbeltklikke på den istedet, for præcist at skulle ramme blyanten.

på forhånd tak, og Godt Nytår
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Poul,

 

Mange tak for dit indlæg.

Ud fra de ting du skriver, lyder det som om at superkladden vil være helt fantastisk for dig smiley

 

I superkladden er der ikke noget pop-up vindue som du skal postere i, og i superkladden kan du blot sætte markøren på linien og redigere i den.

 

Din tanke om blot at dobbeltklikke kan jeg godt lide, men er ikke noget vi vil ændre på i denne omgang. Det kan hurtigt komme til at virke forstyrrende for andre brugere, som markerer linierne og bruger tastaturgenvejene, samt vi ikke ser den store tidsbesparelse ved at ændre det.

En hurtig genvejstast er at trykke på linien i daglig kassekladde og herefter trykke ”E” på tastaturet for edit, og så kan du redigere løs i posteringen.

 

Jeg vil meget gerne høre om du har erfaringer med superkladden, og om det ikke kan være kladden for dig fremadrettet.

Den er gratis tilgængelig, det er blot en administrator eller en supporter som skal slå den til.

Skriv blot en mail til info@e-conomic.dk med dit aftalenummer og bed om superkladden.

Du kan læse mere om superkladden her.

Jeg ser frem til at høre fra dig, om du synes kladden er lige så super som vi synes smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)