Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genbestillingsliste i lagermodul

0
I forbindelse med vi laver genbestillinger til vores lager, ville det være rigtigt dejligt, hvis der ud over de eksisterende kolonner var en "solgt de seneste 12 måneder" kolonne. Jeg ved godt man kan trække en sådan liste separat, men det ville være fantastisk at have det på samme liste.

mvh

Finn
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Finn

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.
Jeg tror efterhånden ikke at det er en hemmelighed at genbestillings rapporten har gode forbedringsmuligheder. Hvorvidt svaret er en kolonne med "solgt de seneste 12 måneder" ved jeg ikke.

For nuværende er den første forhindring at der ganske enkelt ikke er plads til en ekstra kolonne i rapporten. Medmindre at der ændres nogle centrale elementer i rapporten vil vi ikke indføre dette for nuværende.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)