Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fødselsdato på kunde

0
Hej,

Er der nogle der har erfaringer med at indlægge en fødselsdato på kunderne? Har I brugt nogle eksisterende felter eller hvordan?

/ Søren
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af
Pas på, at du ikke kommer i klammeri med persondataloven. Jeg ved godt, at de fleste nok tænker, at det jo bare er en fødselsdato, men det kan alligevel godt være et af de steder, hvor du kan komme i klemme. "Normalt" siger man, at du må registrere det, som du kan finde i en telefonbog (jep - det er vist en oldsag), medmindre selvfølgelig at du har kundens godkendelse af, at du registrerer vedkommendes fødselsdato.

2 Svar

Hej Søren

Tusind tak for dit indlæg og dit spørgsmål.
Som udgangspunkt vil jeg lade andre komme med et svar hvis de har gjort sig nogle erfaringer.

Ellers vil mit bedste bud være at bruge "Konteringsnr." til at tilføje det til kundens stamdata.
Hvis du vil tilføje det på fakturaen, udenom kundens stamdata, så vil min anbefaling gå på at bruge "Øvrig ref."

Lad mig høre om ovenstående kan bruges, ellers er du naturligvis velkommen til at afvente andres svar på din udfordring :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hej Søren
Du kan måske også bruge vores crm app - der arbejder i e-conomic brugerflade.

Her er der flere notat felter som du kan bruge som du har lyst eksempelvis fødselsdag.

Yderligere giver crm app de normale fordel som man har med et crm system uden at være overdimensioneret men tilpasset en let løsning.

app´en finde i e-conomic app store eller skriv eller ring til mig 7025 7600 eller salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)