Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Visning af indscannede bilag

0
Det har i meget lang tid været sådan, at visning af et indscannet bilag tager meget lang tid, eller kan ikke vises. I har tidligere skrevet, at I "konverterer" indscannede bilag til et simpelt pdf-format. Men er det nu rigtigt?
i Forslag » Bilagshåndtering af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Erik

Tusind tak for dit indlæg.

Der er naturligvis et element af downloading/indlæsning der skal foretages når du skal vise et indscannet bilag inde i applikationen.

I min optik tager det et øjeblik første gang det indscannede dokument skal vises, hvorefter bilaget vil fremkomme øjeblikkeligt de næste gange jeg vil vise det.
Oplever du at det tager længe tid at indlæse/vise bilag i e-conomic end det gør på andre hjemmesider, eksempelvis hos SKAT?

Lad mig høre nærmere så jeg kan få det behandlet hensigtsmæssigt.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)