Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura fra e-conomic, bør i ikke give rabat?

+6
Hej

Jeg har fået faktura fra e-conomic og synes i bør give en klækkelig rabat da jeres program i lange tider har været nærmest ubrugeligt. Det kunde jo være fin kundeservice hvis i selv tænkte den tanke?

Jeg kan selvfølgelig også sende jer en faktura på min tabte arbejdstid?

Tine Hansen
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Andet af (220 points)
lukket af
Og nu "hænger" programmet så igen så jeg ikke kan få lavet ret meget, øv hvor er det bare træls!
Jeg må desværre også erklære mig helt enig. Har selv brugt meget unødig tid i de perioder hvor e-conomic har været nede.

2 Svar

Er fuldstændig enig i denne tanke.
Forslag af (210 points)
Hej Tine

Tusind tak for dit indlæg og den meget aktuelle problemstilling.

Det er naturligvis givet at vi på ingen måde er tilfredse med den service vi har leveret, særligt i August og i bidder også efterfølgende. Derfor har vi også arbejdet stenhårdt på at håndtere og udbedre de "skader" det har forårsaget.

Vores første prioritet nu er at finde tilbage på det spor hvor vi igen føler vi leverer en tilfredsstillende service og således bevise overfor jer at vi stadig er leverandør I kan have tillid til.
Når dette er sagt føler vi dog ikke at en kontant kompensation vil bidrage til at genetablere noget som helst tillid, men blot vise at vi kan købe os ud af vores bommerter.

Derfor har vi ikke valgt at give rabat på fakturaer men har i stedet valgt at vores målsætning stadig er at udbyde det bedste online regnskabssystem i Danmark.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)