Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilknytte en Bruger til kun Ordre & Lager

0
Hejsa.

Når man opretter en Bruger kunne det da være muligt at kun oprette dem med adgang til Ordrer og Lager.?
i Spørgsmål » Andet af (350 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej

Mange tak for dit forslag her på vores forumsmiley
Det er muligt i e-conomic, at give bruger specifik afgang til faner og enkelte menupunkter inde i systemet - dette er dog kun under de tiltænkte rammer der er opsat for systemet.

Det du kan gøre er, at give en bruger adgang til en specifik fane, så de kun har adgang til netop denne. Dette har jeg fundet en super god video over hvordan du gør her.
Herefter kan du gå ind og give underliggende speciel afgang til menupunkter. Dette kan du se hvordan du gør i denne artikel.

Dette er de muligheder du har for at give specifik brugeradgang - det eneste du skal være opmærksom på er, at det ikke er muligt under de enkelte menupunkter, at giver yderligere sær adgang, f.eks. at de kun skal kunne trykke på en bestemt tast eller se bestemte kunder.

Jeg håber ovenstående kan hjælpe dig på vej, da det er den måde det i e-conomic er tiltænkt, at du vil skulle oprette brugere med speciel bruger adgang. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)