Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Print af rykker liste

0

Hej E-conomic

Når man printer listen som man kan lave i rykker 1, 2 og 3, så laver printet linjeskift midt i teksten. Det er ikke helt hensigtsmæssigt. Er det noget som i kan fixe?

 

 

Mvh

Rasmus 

Badgeland

i Spørgsmål » Andet af (2.0k points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Rasmus

Mange tak for dit indlæg her på forum smiley
Jeg kan godt se, at det ser meget mystisk ud, jeg har netop testet dette og kan se at det kun er når du anvender Google Chrome browser at der opleves dette, i Mozilla Firefox der er der ikke samme problem.

Det hænger sammen med at Chrome har deres egen printer driver og den udvikling de fortager løbende - det kan vi desværre ikke styre om end vi gerne ville.
Løsningsforslagene vil derfor være, som ovenstående at bruge en anden browser eller først udskrive det til Excel og efterfølgende udprinte herfra.

Om end ovenstående ikke var det svar du havde ønsket, så håber jeg ovenstående løsningsforslag kan hjælpe dig på vej :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)